Myynti- ja toimitusehdot

Myynti- ja toimitusehdot

Toimimme kuluttajaviraston etämyyntiä koskevien sääntöjen mukaisesti. Mahdollisissa epäselvissä tapauksissa käännymme ensisijaisesti kuluttajaviraston puoleen, mutta lisätoimenpiteitä tarvittaessa siirrämme mahdollisten ongelma-asioitten käsittelyn eteenpäin.

Asiakkaan tulee huomioida seuraavat kohdat:

Asiakkaan tulee noudattaa kiltin koon ja pituuden mittausohjeita.

Tuotteen väri saattaa olla luonnossa erisävyinen kuin tuotteen kuva antaa olettaa.

Tilaus
Asiakas tekee tilauksen ottamalla yhteyttä MacHemmoihin sähköpostilla.

Tilausvahvistus
Tilaus vahvistetaan asiakkaalle joko suullisesti tai asiakkaan niin halutessa kirjallisella tilausvahvistuksella asiakkaan kertomaan sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus sisältää kertauksen asiakkaan tilaamasta tuotteesta/tilaamista tuotteista ja asiakkaan maksettaviksi tulevista kuluista sekä arvion toimitusajasta, joka määritellään varastotilanteemme ja/tai tavaranvalmistajalta/-toimittajalta saamamme tilauskohtaisen valmistumis- ja lähettämisajan perusteella.

Toimitusaika
Tilaus toimitetaan joko suullisessa tai kirjallisessa tilausvahvistuksessa määritellyn ajan puitteissa, mutta jos tuotetta/tuotteita ei lähetetä varastostamme, toteutuva toimitusaika on aina riippuvainen tavaranvalmistajan/-toimittajan lopullisesta aikataulusta. Emme vastaa tavaranvalmistajasta/-toimittajasta tai sen toiminnasta johtuvista mahdollisista toimitusviivästyksistä tai niitten aiheuttamista mistä tahansa muista vaikutuksista.

Jos toimitusaika pitkittyy enemmän kuin 14 vrk tilausvahvistukseesa määritellystä toimitusajasta, asiakas on oikeutettu perumaan tilauksensa.

Tilauksen maksaminen
Tilaus toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen postiennakolla.

Jos tuotetta ei ole varastossa ja se tilataan valmistajalta emme peri tuotteesta/tuotteista ennakkomaksua.

Valitukset
Mahdolliset valitukset tuotteesta/tuotteista tulee esittää meille 3 arkipäivän kuluessa tilatun tuotteen/tilattujen tuotteiden vastaanottamisesta.

Palautukset
Asiakkaalla on oikeus palauttaa tilaamansa tuote/tuotteet lähettäjälle alkuperäisessaä kunnossaan 14 vrk sisällä tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta tilauksen alkuperäistä pakkausta vastaavassa pakkauksessa. Palautuksen maksaa aina asiakas. Lakimuutos 13.6.2014. Tarkempaa tietoa löytyy www.kkv.fi

Vastaanotettuamme palautetun tuotteen/tuotteet palautamme siitä/niistä suoritetun maksun sellaisenaan jos tuote/tuotteet on palautettu kuten edellä on kuvattu, mutta seuraavin poikkeuksin:

– Jos tuotteessa/tuotteissa on havaittavissa muutoksia pidätämme tuotteesta/tuotteista maksetusta hinnasta 20% vahingonkorvauksena.

– Jos tuotteessa/tuotteissa on havaittavissa selviä vaurioita, pidätämme tuotteesta/tuotteista maksetun hinnan kokonaisuudessaan vahingonkorvauksena. Tässä tapauksessa tuote/tuotteet palautetaan asiakkaalle tämän näin halutessa.