SOPP kuopio 2019

Kesä saapui viimeinkin, ainakin lämpötilan puolesta. Mitäpä sitä tekisi kuumana kesäkuisena päivänä kun lämpötilakin on ylittänyt hellerajan, ja aurinko hyväilee vaaleaa skandinaavista ihoa… Pakkohan se on pitää nestetasapainoa yllä, ja mikä yhteensattuma että Suuret Oluet-Pienet Panimot tapahtumakin on juuri nyt kuopiossa joten sinne siis tutustumaan mitä mielenkiintoisimpiin vanhoihin ja uusiin tuotteisiin.

pilvetön taivas, aurinko, lämpötila +27 celsius astetta.. Herätän hiukan huomiota, ainakin niissä ihmisissä jotka eivät ole tottuneet näkemään suomalaista miestä kiltti päällä, taisipa joku turisti ottaa kuvankin minusta.

Reippaasti astelen tapahtuma alueen portista sisään, taisivat hiukan myös ne kaksi naispuoleista järjestyksenvalvojaa siinä portilla miettiä et, pysäytetäänkö ja tarkastetaan onko mukana kiellettyjä esineitä, ainakin siihen malliin toinen vilkuili sporraniani. Sisällä ollessani silmiini pistääkin MacHemmo, joka onkin erään panimon tiskin takana tarjoilemassa ihmisille uusia maku kokemuksia. Pakkohan se on jano sammuttaa ja nestetasapaino palauttaa… virkistävällä Mansikkalimonaadilla joka on tehty oikeista mansikoista.

Tästä se Suuret Oluet-Pienet Panimot vkon loppu alkoi…