Kalenteri kuvauksissa..

On toukokuun viimeisiä päiviä ja ilmassa jännitystä ja sateen uhkaa, myönnän, minua jännittää!

Olin luvannut itseni ”heikkona hetkenä” tilanteeseen joka nyt hiukan arveluttaa, että tulikohan luvattua liikoja. Ei auta kuin kammeta itsensä sovittuun paikkaan sovittuna ajan kohtana kun olin luvannut hoitaa homman..

Ajattelin että menen paikan päälle ennen sovittua aikaa, jotta saan itseni rauhoitettua ja samalla pääsen pienestä jännityksestäkin eroon. Kyllä, olin paikalla hyvissä ajoin, mutta jännityksestä en päässyt eroon, vaan jännitys jopa kasvoi sitä mukaa kun paikalle ilmestyi enemmän kuvaus session toisia osapuolia. mietin et kuinkahan minun käy? Selviänkö ilman yhtään mustelmaa tai ruhjetta? Onkohan mulla vakuutusta olemassa joka korvais jos sattuu ja kovaa?

pelkoni ja jännitykseni oli aivan turhaa, kuvaukset meni loistavasti ja Kuopio Steelers Naiset kunnioittivat kuvaus visiotani, ja ennenkaikkea fyysistä koskemattomuuttani vaikka annoin ohjeeksi että tulkaa päälle kuin olisitte taklaamassa pallon kantajaa.

Millaisia kuvia tulikaan otettua niin se selviää sitten kun kalenteri on valmis..

Kaunis kiitos vielä kerran Kuopion Steelers Naisille siitä, että suostuitte uhraamaan pienen hetken ajastanne ja suostuitte kalenteri kuvauksiin.. KIITOS!