Kalenteri kuvauksia…

Heinäkuun viimeinen viikonloppu.. pakahduttavan kuuma auringon paiste grillaa suomalaisia. Ei pidä valittaa kun kerrankin on lämmintä, vai onko se suomalaisessa geeniperimässä et koskaan ei ole hyvä?

Viikko sitten sain idean, omasta mielestäni hyvänkin. No, eikun tuumasta toimeen ja selvittämään onko se mahdollista toteuttaa. Tässä sitä nyt ollaan, melkein Kuopion keskustassa (vain muutaman kivenheiton päässä torilta) ja valtavan ihmismassan ympäröimänä… siis Kuopio Rock festareilla metsästämässä tulevaan kalenteriin kuvausmateriaalia.

Mallillamme olikin jo edellisen päivän verran kokemusta kyseisestä festarista, ja ennenkaikkea sisään pääsyyn oikeuttavat kulkuluvat, toisin kuin minulla ja kuvaajallamme. Onneksi tässä kohtaa astui kuvaan viehättävä ja ihastuttava saattajamme Krista joka hoiti homman tyylikkäästi niin, että saimme hoidettua tämän kuvaussession. Se millaisia kuvia saimme otettua selviääkin sitten tulevasta kalenterista…

Tahdonkin kiittää http://www.kuopiorock.fi organisaatiota joka mahdollisti ideani toteuttamisen, ja KIITOS myös saattaja Kristalle joka huolehti meistä kuvauksen ajan.