Hyväntekeväisyys kalenteri kuvauksia

Jos metsään haluat mennä nyt, sä takuulla yllätyt.
Jos metsään haluat mennä nyt, näät sammalet myllätyt.
Kas, pienet karhut vekkulit on nyt käyneet suureen joukkiohon.
On päivä teddykarhujen villin retken!

..No ei ihan, vaikka mallillamme olikin partaa kuin teddykarhulla konsanaan. Välillä sitä vain kuvaus suunnitelmatkin menee aivan uusiksi pikkasen ennen kuvauksia, joskus se on vain parempi se B vaihtoehto.. ainakin tänään kauniina maanantai iltana se oli.

Kuinka paljon Suomesta löytyykään kuvauspaikkamme kaltaisia helmiä, joista monikaan ei tiedä yhtikäs mitään? itselleni ja kuvaajallemme oli ensimmäinen kerta kyseisessä paikassa, vaikka kyseinen laavu on vain muutaman kiven heiton päässä asuin alueesta.. ja näköala, huh huh..

Oli oikein mukava irtautua edes tuoksi kuvaus hetkeksi arjesta, ja kokea se rauhallisuus ja luonto joka ympärillämme oli. Vaikkakin kyseessä oli ”työkeikka” niin ei se siltä tuntunut.. nuotion tanssivat liekit.. kuksallinen kahvia.. rauhallisuus.. ja muutama kiusallinen itikka..

Olisihan tuolla viihtynyt pitempäänkin, mutta aikasa kutakin, ja kun saatiin vaadittavat kuvat otettua oli aika laskeutua sivistyksen pariin. Nyt jäämmekin odottamaan että saimmeko luotua sen illuusion kuviin jota haimme… se selviää sitten tulevassa kalenterissamme.