Hyväntekeväisyys kalenteri kuvauksia..

Työ ennen huvii, nii mulle opetettii, joskus skidinä jo sillon ku skolee mentii. Matikan tunnilla opin laskemaan, ettei koijarit maksakaan palkkaa paskempaa. Mun perse ei nouse penkistä ilman kahisevaa, miks pitäis ees. Turhaan siitä valitetaan, ja jos on pomo vastassa ni, sanon ”i don’t work for you, i work for money”. (Sarkastinen – Raskaan Työn Raatajat)

Kalenterimme viimeisimpiä kuvauksia Helsingissä, tai niinkuin Savossa sanotaan Piäkirkolla. Vaikkei itse MacHemmot päässeet paikan päälle häsläämään ja säätämään kuvauksiin, niin onneksi on olemassa ihania ihmisiä ja ystäviä jotka hoitaa homman kotiin. Muutamia kuvia nähneenä, ja kuvauksista kuuleena voin vain todeta… Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisin saanut olla mukana.

MacHemmot kiittää erityisesti Lotta Hakalaa, joka hoiti koko kuvaus operaation Piäkirkolla alusta loppuun. Kiitos myös MSC Finland kuvaus paikoista, sekä mallien ja Lotan hetkellisestä vapautuksesta kuvauksiin heidän oikeista töistä.

Kalenterimme alkaa olemaan siinä vaiheessa, että seuraavaksi se menee taittoon, ja sieltä sitten painoon…  Nyt jäämmekin odottamaan mielenkiinnolla mitä kaikkea olemme onnistuneet kuvaamaan.. Se selviää sitten valmiista kalenterista.